48ώρη Γενική Απεργία στις 19 & 20 Οκτωβρίου

48ώρη Γενικη Απεργία 19 & 20 Οκτωβρίου

 Η ΓΣΕΕ εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία των εργαζομένων για τα μέτρα που εμπεριέχονται στο υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, αποφάσισε σε νέα συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής να επεκτείνει την ήδη προγραμματισμένη 24ωρη Γενική απεργία, σε 48ωρη Γενική απεργία την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.

Η απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 19 του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 πμ στο Πεδίον του Άρεως ενώ την δεύτερη ημέρα της απεργίας την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα στις 11:00πμ.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί όσο θα συνεχίζονται αυτές οι αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές για τους εργαζόμενους και την κοινωνία.

 Η ΓΣΕΕ απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους τους άνεργους και τους συνταξιούχους, καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, για να περιφρουρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα βασικά και θεμελιώδη εργασιακά ασφαλιστικά και κοινωνικά μας δικαιώματα, που στοχοποιούνται και εκτελούνται. Κυβέρνηση και Τρόικα με τα νέα μέτρα για τον ιδιωτικό, δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο τομέα και τις ΔΕΚΟ, με τις δραματικές περικοπές μισθών, τις εφεδρείες-απολύσεις, την φοροεπιδρομή, τώρα προωθούν και την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων ενώ έφτασαν στο σημείο να στοχοποιούν ακόμη και την ΕΓΣΣΕ.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ 11:00 ΠΜ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

& ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΠΜΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 11:00 ΠΜ

<

Αλφαβητικό Ευρετήριο Εργασιακών Σχέσεων

Επιλέξτε το αντίστοιχο γράμμα από το θέμα που σας ενδιαφέρει (π.χ. Άδεια στο γράμμα Α, Επιδόματα στο Ε κτλ.).

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας