Συμμετοχή ΚΕ.Π.Ε.Α. στην ημερίδα που διοργάνωσε η Δομή Ισότητας Γυναικών Βόλου στο Εργατικό Κέντρο Βόλου


Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ) συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Βόλου σε συνεργασία με την Δομή Ισότητας Γυναικών Βόλου την Παρασκευή 17 Μαϊου 2013 με θέμα « Οι εργαζόμενοι και τα δικαιώματά τους την περίοδο της κρίσης». Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση των στόχων της Δομής Ισότητας Γυναικών του Εργατικού Κέντρου καθώς και τις επικείμενες δράσεις άλλων προγραμμάτων του ΙΝ.Ε/ΓΣΕΕ.

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο κος Σάββας Ρομπόλης,  Καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου και Επιστημονικός Διευθυντής του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά και επιστημονικά τεκμηριωμένα στο νέο εργασιακό και ασφαλιστικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί στην χώρα τα τελευταία χρόνια και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στον εργαζόμενο και συνταξιούχο καθώς και στον επαχθή ρόλο που καλούνται πλέον να διαδραματίσουν τα Συνδικάτα. Έντονο ήταν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους και ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικός.
 
Το ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ θα υποστηρίζει ενεργά και διαδραστικά τις Δομές Ισότητας Γυναικών και θα αποτελεί αρωγό στην προσπάθεια του Συνδικάτου να προωθήσει και να ενισχύσει τη συμμετοχή των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων. Η συνεργασία του ΚΕ.Π.Ε.Α. με τις Δομές επικυρώνεται και με την ηλεκτρονική δικτύωση των τοπικών ηλεκτρονικών βάσεων με το Κεντρικό Σύστημα Διαχείρισης των βάσεων δεδομένων.


<

Αλφαβητικό Ευρετήριο Εργασιακών Σχέσεων

Επιλέξτε το αντίστοιχο γράμμα από το θέμα που σας ενδιαφέρει (π.χ. Άδεια στο γράμμα Α, Επιδόματα στο Ε κτλ.).

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας