ΔΩΣΕ ΖΩΗ… ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ

«ΔΩΣΕ ΖΩΗ… είναι ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ!»
 
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η ΓΣΕΕ την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013 στο πλαίσιο της εβδομάδας ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία.
Η Συνομοσπονδία προχωρά στη συγκεκριμένη ενέργεια σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών, τη διοίκηση της ΓΣΕΕ και τους εργαζόμενους στις δομές της.
Στη χώρα μας η ανεπάρκεια αίματος είναι μια ακόμα υπαρκτή κατάσταση που έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο την ζωή όσων χρειάζονται αίμα. Αυτό οφείλεται κυρίως στη μη ευαισθητοποίηση των ανθρώπων εκείνων που μπορούν με την τελείως ανώδυνη γι' αυτούς εθελοντική αιμοδοσία να προσφέρουν το πολυτιμότερο για όσους το χρειάζονται θεραπευτικό μέσο, το αίμα.
Αρκετές φορές, αυτή η μη ευαισθητοποίηση οφείλεται στην αδιαφορία πολλών για το τι αποτελεί πραγματική προσφορά προς τον συνάνθρωπο, τις περισσότερες φορές όμως οφείλεται στην άγνοια για το μέγεθος της ανάγκης που υπάρχει να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους το πιο ανεκτίμητο αγαθό που μπορεί να σώσει τη ζωή του.
Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου από τις 9:30 πμ έως τις 13:00 στο Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕΠΕΑ) Αινιάνος 3 (απέναντι από την είσοδο της Συνομοσπονδίας).

<

Αλφαβητικό Ευρετήριο Εργασιακών Σχέσεων

Επιλέξτε το αντίστοιχο γράμμα από το θέμα που σας ενδιαφέρει (π.χ. Άδεια στο γράμμα Α, Επιδόματα στο Ε κτλ.).

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας