Εγκαινιάστηκε το Περιφερειακό Γραφείο στο Δήμο Αργυρούπολης

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008 με ιδιαίτερη επιτυχία τα εγκαίνια του Περιφερειακού Γραφείου Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Αργυρούπολης. Εκ μέρους του ΚΕΠΕΑ εισήγηση έκανε ο κ. Άγγελος Φραγκόπουλος (μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ & υπεύθυνος για την λειτουργία του ΚΕΠΕΑ) ο οποίος αναφέρθηκε για την οκτάχρονη πορεία του Κέντρου, το έργο που έχει υλοποιήσει, καθώς επίσης ανέλυσε την πρωτοβουλία της ΓΣΕΕ να συνεργαστεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, θέτοντας ταυτόχρονα και τους επόμενους στόχους. Επίσης παρευρέθησαν ο κ. Νικολάου, μέλος της διοίκησης του ΚΕΠΕΑ καθώς και στελέχη του.
         Εκ μέρους του Δήμου χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Αργυρούπολης κ.Ευσταθιάδης Δημήτριος ο οποίος αναφέρθηκε για την νέα υπηρεσία που θα λειτουργήσει στον Δήμο με στόχο την εύρεση εργασίας στους ανέργους, αλλά και στην πληροφόρηση των εργαζομένων για τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Επίσης παρευρέθησαν και έκαναν μικρό χαιρετισμό εκπρόσωποι των κομμάτων, του ΟΑΕΔ, της Νομαρχίας Αθηνών, γειτονικών Δήμων, στελέχη του Περιφερειακού Γραφείου της Νομαρχίας Χίου, καθώς επίσης μεγάλη ήταν η συμμετοχή των δημοτών. Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση της ιστοσελίδας του ΚΕΠΕΑ, καθώς και ο τρόπος ηλεκτρονικής δικτύωσης των Περιφερειακών Γραφείων με το ΚΕΠΕΑ.
      Το Περιφερειακό Γραφείο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων του Δήμου Αργυρούπολης στεγάζεται στην οδό Κύπρου 97, Αργυρούπολη τηλ.210-99.56.956

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση


Εκπρόσωποι του ΚΕΠΕΑ


Παρουσίαση της ιστοσελίδας


Κατάμεστη η αίθουσα της εκδήλωσης


Έντονο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων


Εισήγηση του Δημάρχου Αργυρούπολης

Στελέχη του ΚΕΠΕΑ & Περιφερειακών Γραφείων Αργυρούπολης & Χίου

<

Αλφαβητικό Ευρετήριο Εργασιακών Σχέσεων

Επιλέξτε το αντίστοιχο γράμμα από το θέμα που σας ενδιαφέρει (π.χ. Άδεια στο γράμμα Α, Επιδόματα στο Ε κτλ.).

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας