Η ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, διοργανώνει από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης σειρά παρεμβάσεων. Συγκεκριμένα:
  • Την Τρίτη 1/9/2015 και ώρα 10.30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη και Συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης όλων των Εργατικών Κέντρων Μακεδονίας-Θράκης.
  • Την Πέμπτη 3/9/2015 και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών και Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο IMPERIAL (Αντιγονιδών 13),. για το πλαίσιο διεκδικήσεων της ΓΣΕΕ, ενώ θα παρουσιασθεί από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ η Ετήσια Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα συνδικαλιστικά στελέχη Ομοσπονδιών και των Εργατικών Κέντρων Μακεδονίας και Θράκης.και στο ξενοδοχείο IMPERIAL (Αντιγονιδών 13),. για το πλαίσιο διεκδικήσεων της ΓΣΕΕ, ενώ θα παρουσιασθεί από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ η Ετήσια Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα συνδικαλιστικά στελέχη Ομοσπονδιών και των Εργατικών Κέντρων Μακεδονίας και Θράκης.
  • Την Παρασκευή 4/9/2015 το προεδρείο της ΓΣΕΕ μαζί με τα προεδρεία των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων θα περιοδεύσουν σε χώρους δουλειάς ,προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να συντονίσουν από κοινού τη δράση τους, με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στη συγκέντρωση και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων.
  • Το Σάββατο 5/9/2015 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση και Συλλαλητήριο των Συνδικάτων στο Άγαλμα Βενιζέλου και αμέσως μετά θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας.στο Άγαλμα Βενιζέλου και αμέσως μετά θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας.
Για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των συνδικάτων εκδόθηκε διακήρυξη-ανακοίνωση, αφίσες, ραδιοφωνικό και διαδικτυακό σποτ, τα οποία έχουν αποσταλεί στα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες για την ενημέρωση, την κινητοποίηση και τη συμμετοχή των εργαζόμενων στο συλλαλητήριο.

Σας επισυνάπτουμε τη διακήρυξη και την αφίσα για τη ΔΕΘ και σας παραθέτουμε το link με το διαδικτυακό spot. 
https://www.youtube.com/watch?v=CoSNqfwEZWM

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣΚατέβασε την App Εφαρμογή μας