Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ) ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της κοινωνίας της πληροφορίας αναβάθμισε την ιστοσελίδα του προσθέτοντας νέες online εφαρμογές δίνοντας την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να υπολογίζουν μόνοι τους: 
Κατά την περιήγησή τους οι χρήστες στην ιστοσελίδα του ΚΕΠΕΑ, μπορούν να ενημερωθούν  για τα κυριότερα θέματα της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας τα οποία έχουν κωδικοποιηθεί και παρατίθενται στο Αλφαβητικό Ευρετήριο το οποίο ενημερώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς.
Επίσης μπορούν να ενημερώνονται για θέματα επικαιρότητας, νόμους, εγκυκλίους καθώς και να υποβάλουν γραπτώς το ερώτημά τους.
Παράλληλα οι άνεργοι μπορούν να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους στην online βάση δεδομένων και οι επιχειρήσεις να αναζητήσουν προσωπικό αντίστοιχα.

Η νέα ιστοσελίδα του ΚΕΠΕΑ η οποία είναι σύγχρονη και δυναμική, σε συνδυασμό και με τη παρουσία μας στα social media (Facebook & Twitter) αποτελούν για τον χρήστη ένα φιλικό και πολύτιμο εργαλείο πρόσβασης στην έγκυρη πληροφόρηση και την άμεση επικοινωνία. 

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας!!!

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας