Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ επισκέφθηκε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) των Αγίων Αναργύρων στις 4/2/2019, ύστερα από σχετική πρόσκληση της διεύθυνσης, στο οποίο στελέχη του παρουσίασαν στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς το ρόλο και τις υπηρεσίες που προσφέρει το ΚΕΠΕΑ στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.
 
Κατά την διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης έγινε αναφορά στο νέο εργασιακό και ασφαλιστικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί στη χώρα, παρουσιάζοντας ένα συνοπτικό οδηγό-εγχειρίδιο απαραίτητο για κάθε εργαζόμενο. Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση της ιστοσελίδας μας - η οποία ουσιαστικά αποτελεί μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη εργασιακών θεμάτων-, του τρόπου λειτουργίας του "Αλφαβητικού Ευρετηρίου", των online εφαρμογών ενώ παράλληλα τονίστηκαν τα οφέλη που μπορούν να αποκομίζουν οι εργαζόμενοι από την περιήγηση στη σελίδας μας.
 
Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η διαδραστική συζήτηση που ακολούθησε με δεκάδες ερωτήσεις των εκπαιδευόμενων καθώς και η δυνατότητα που μας δόθηκε να απαντήσουμε στο σύνολο των παραπάνω ερωτημάτων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
 

 

 

 

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας