Πρόγραμμα Δράσης ΓΣΕΕ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

 Η ΓΣΕΕ κρατώντας ψηλά τη σημαία των διεκδικήσεων και του αγώνα, πραγματοποιεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη σειρά δράσεων σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη με το Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα:

α) Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα του Ε.Κ Θεσσαλονίκης στον 7ο όροφο, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος οι Πρόεδροι, Αντιπρόεδροι και Γενικοί Γραμματείς των Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης

β) Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου στις 11:00 το πρωί, στο ξενοδοχείο Mediterranean( Σαλαμίνος 3 και Καρατάσου Θεσ/κη). Στη συνέντευξη τύπου μετά τις τοποθετήσεις συνδικαλιστικών στελεχών, θα παρουσιαστούν από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ οι τελευταίες εξελίξεις για την οικονομία και την αγορά εργασίας και θα δοθεί στην δημοσιότητα δημοσκοπική έρευνα για την οικονομική και εργασιακή κατάσταση των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα.

γ) Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί  συλλαλητήριο   στο άγαλμα του Βενιζέλου και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας.

Η αντιμετώπιση της ακρίβειας, η σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, το δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης,  οι αξιοπρεπείς συντάξεις και παροχές, η ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, θα βρεθούν μεταξύ άλλων  στο επίκεντρο των δράσεων και διεκδικήσεων της Συνομοσπονδίας .

Οι εργαζόμενοι θα δώσουν σαφές μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να δεχθούν τη συνέχιση σκληρών και επώδυνων μέτρων

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας