Πραγματοποιήθηκε στις 23 & 24 Ιουνίου στα Γραφεία του ΚΕΠΕΑ διημερίδα με θέμα: «α) Ηλεκτρονική Δικτύωση ΚΕΠΕΑ και Δήμων & β) Ενημέρωση για επίκαιρα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα» . 
          Στην διημερίδα συμμετείχαν εργαζόμενοι από τους Δήμους Αττικής που έχουν επιλέξει να συνεργαστούν με το ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ λειτουργώντας στο χώρο τους Περιφερειακό Γραφείο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων. Στα πλαίσια της διημερίδας οι εκπρόσωποι των δήμων ενημερώθηκαν για τη νέα δυναμική ιστοσελίδα του ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ, τον τρόπο ηλεκτρονικής σύνδεσης των Δήμων με το Κέντρο μας, κάνοντας χρήση ενός υπερσύγχρονου διαχειριστικού προγράμματος καταγραφής όλων των ερωτημάτων (εργασιακά-ασφαλιστικά θέματα, πληροφορίες για κατάρτιση-απασχόληση, οικονομικοί μετανάστες) που δέχονται καθημερινά οι υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης και το ΚΕΠΕΑ. Ακολούθησε κύκλος εισηγήσεων αναφορικά με επίκαιρα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα (βασικοί ορισμοί, νέοι νόμοι κτλ). 
         Οι Δήμοι που παρακολούθησαν τη διημερίδα είναι οι παρακάτω: Αγίων Αναργύρων, Αργυρούπολης, Αγίας Βαρβάρας, Βύρωνα, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Καματερού, Μοσχάτου, Πεύκης, Αγίου Στεφάνου, Παλλήνης και Χαλανδρίου.

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας