ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟ


Ο κόκκινος αστερίσκος συμβολίζει τα υποχρεωτικά πεδία

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με τα προσωπικά σας στοιχεία

Επιλέξτε την Γεωγραφική περιοχή που ανήκετε καθώς και την εθνικότητά σας

Συμπληρώστε όλους τους τρόπους επικοινωνίας, ειδικά το προσωπικό σας e-mail διότι σε ενδεχόμενη επιλογή του βιογραφικού σας από επιχείρηση θα ενημερωθείτε απευθείας σ αυτό.

Επιλέξτε όνομα χρήστη καθώς και κωδικό χρήστη για οnline πρόσβαση. Με αυτούς τους κωδικού που θα συμπληρώσετε σας δίνετε η δυνατότητα μελλοντικής επεξεργασίας του βιογραφικού σας, να δείτε πόσες και ποιες επιχειρήσεις έχουν επιλέξει το βιογραφικό σας, καθώς επίσης να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε το βιογραφικό σας άμεσα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Συμπληρώστε την κατηγορία εκπαίδευσης και το επίπεδο εκπαίδευσης από τις λίστες, καθώς και την σχολή-ες που έχετε αποφοιτήσει.

Αναφέρατε αναλυτικά τα προγράμματα Η/Υ που γνωρίζετε, (ms office-internet κτλ), τα σεμινάρια κατάρτισης που έχετε πραγματοποιήσει, καθώς και τις ξένες γλώσσες συμπληρώνοντας και το πτυχίο σας.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Συμπληρώστε την επαγγελματική σας εμπειρία ξεκινώντας από την τελευταία σας εργασία. Αναφέρατε αναλυτικά την ειδικότητα που εργαζόσασταν, το χρονικό διάστημα, την επωνυμία της επιχείρησης κτλ

Αναφέρατε το χρονικό διάστημα ανεργίας, καθώς και αν είστε κάτοχος κάρτας ανεργίας.

ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε έως τρεις επιθυμητές ειδικότητες να εργαστείτε. Η πρώτη επιλογή είναι υποχρεωτική και οι άλλες δύο προαιρετικές.

ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΠΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αν η επιθυμείτε να εργαστείτε οπουδήποτε στην Ελλάδα επιλέγετε από την λίστα "οπουδήποτε στην Ελλάδα".

Αν επιθυμείτε να εργαστείτε σε έναν συγκεκριμένο Νομό της Χώρας επιλέγετε μόνο τον Νομό. Σας δίνετε επίσης η δυνατότητα ανάλογα μεν τον Νομό που επιλέξατε, να δηλώστε σε ποιους Δήμους θέλετε να εργαστείτε (πατώντας ctrl και κάνοντας κλικ τσεκάρετε τους επιθυμητούς Δήμους). Αν δεν επιλέξετε κανένα Δήμο αυτό σημαίνει ότι θέλετε να εργαστείτε σε όλους τους Δήμους του Νομού που έχετε επιλέξει.

Στις πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να αναφέρετε ότι εσείς νομίζετε χρήσιμο για το βιογραφικό σας, π.χ άδεια οδήγησης κτλ.

Πατώντας Καθαρισμός διαγράφονται όλα τα πεδία που έχετε συμπληρώσει

Πατώντας Αποστολή το βιογραφικό σας εφ όσον έχουν συμπληρωθεί σωστά όλα τα πεδία είναι υπό έγκριση από το ΚΕΠΕΑ, για να δημοσιευθούν τα τυπικά σας προσόντα και όχι τα προσωπικά σας στοιχεία στην ιστοσελίδα μας. Όταν το ΚΕΠΕΑ εγκρίνει το βιογραφικό σας, σας αποστέλλονται και οι κωδικοί που έχετε επιλέξει και μπορείτε αν το επιθυμείτε να επεξεργαστείτε το βιογραφικό σας.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ.