ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ


Τα πεδία με κόκκινο αστερίσκο είναι υποχρεωτικά

ΒΗΜΑ 1: Επιλέγετε την ειδικότητα που επιθυμείτε. Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε την ειδικότητα που θέλετε αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος άνεργος που να επιθυμεί να εργαστεί με αυτήν την ειδικότητα.

ΒΗΜΑ 2: Στην συνέχεια επιλέξτε τον Νομό που βρίσκετε η έδρα της επιχείρησής σας. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζετε ο συγκεκριμένος Νομός αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει προσφορά από άνεργο που να επιθυμεί να εργαστεί στην περιοχή.

ΒΗΜΑ 3: Κατόπιν επιλέγετε την Πόλη που βρίσκετε η έδρα της επιχείρησής σας. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζετε η συγκεκριμένη Πόλη που αναζητάτε, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει προσφορά από άνεργο που να επιθυμεί να εργαστεί σε αυτή την Πόλη.

ΒΗΜΑ 4: Αν επιθυμείτε προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε κατηγορία και επίπεδο εκπαίδευσης, ξένες γλώσσες, φύλο και ηλικία.

Πατώντας Καθαρισμός διαγράφονται όλα τα πεδία

Πατώντας Αναζήτηση το σύστημα θα εμφανίσει τα βιογραφικά ανέργων με τα κριτήρια που επιλέξατε.

Στην συνέχεια τσεκάρετε μόνο τους κωδικούς των υποψηφίων που επιθυμείτε και πατήστε Αποστολή.

Κατόπιν θα εμφανιστεί η Αίτηση Εργοδότη στην οποία πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της επιχείρησή σας καθώς και κωδικό για μελλοντική αναζήτηση ανέργων.

Κάνοντας Αποστολή, τα στοιχεία της επιχείρησής σας που συμπληρώσατε πηγαίνουν στο προσωπικό e-mail του ανέργου που επιλέξατε.