Συλλαλητήριο πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 29/9/2010 στις 18:00, στην Πλατεία Κλαυθμώνος συμμετέχοντας στην Πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης των συνδικάτων.

Την ίδια μέρα όλοι οι εργαζόμενοι και οι πολίτες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, κινητοποιούνται και διαδηλώνουν ενάντια στις αντεργατικές, αντικοινωνικές και Νεοφιλελεύθερες πολιτικές των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με κεντρικό σύνθημα:

«ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ»

Στις 10:00 π.μ της 29ης Σεπτεμβρίου, αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας και των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βασ. Σοφίας 2). Στην κεντρική Πανευρωπαϊκή διαδήλωση των συνδικάτων που θα γίνει την ίδια ημέρα στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ και των οργανώσεων μελών της.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι απλοί πολίτες της χώρας μας που πλήττονται από τις σκληρές, άδικες και υφεσιακές πολιτικές του Μνημονίου των δανειστών θα δώσουν αγωνιστικό παρών στο Συλλαλητήριο των συνδικάτων την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος. 
 

Όλοι οι Ευρωπαίοι Εργαζόμενοι Διαδηλώνουμε!!!

Όχι στην Λιτότητα!!!

Προτεραιότητα στην Απασχόληση και την Ανάπτυξη!!!

29 Σεπτεμβρίου 2010 Ημέρα Δράσης των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων

Συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 18:00 μμ

Δείτε όλη την Διακήρυξη

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας