Λειτουργία Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας

Προς επιχειρήσεις
Κύριοι,
Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ σας ενημερώνει για τη δυνατότητα εύρεσης προσωπικού μέσα από τη νέα μας ιστοσελίδα http://www.kepea.gr. Μέσω μιας σύγχρονης και ευέλικτης ηλεκτρονικής εφαρμογής, έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε την επιθυμητή ειδικότητα που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας στο νομό ή ακόμη και στην πόλη που βρίσκεται η έδρα της εταιρεία σας. Συμπληρώνοντας τα τυπικά προσόντα που εσείς ορίζετε για το επιθυμητό προφίλ ανέργου, συνδέεστε αυτόματα με τη βάση δεδομένων του Κέντρου μας, έχετε πλήρη πρόσβαση στα τυπικά προσόντα της ειδικότητας ανέργου που αναζητάτε και επιλέγετε όσους κωδικούς βιογραφικών καλύπτουν τις εταιρικές σας ανάγκες.
Η διαδικασία αναζήτησης προσωπικού είναι απλή, σύντομη και το κυριότερο χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Το ΚΕΠΕΑ σας ενημερώνει ότι από τη στιγμή που επιλέξετε τους κωδικούς βιογραφικών που σας ενδιαφέρουν και δηλώσετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας τότε αυτομάτως γνωστοποιείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση των ενδιαφερόμενων ανέργων την πρόθεσή σας για προσωπική συνέντευξη μαζί τους. Το πρώτο βήμα έχει μόλις ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια αναμείνατε να έλθουν σε επαφή με την επιχείρησή σας οι επιλεγμένοι κωδικοί στα στοιχεία που μας δηλώσατε. Με τον τρόπο αυτό, το ΚΕΠΕΑ εξασφαλίζει αμεσότητα και πλήρη διαφάνεια στην επικοινωνία μεταξύ εργοδότη και ανέργου.
Ύστερα από την επιλογή προσωπικού με την παραπάνω διαδικασία χρησιμοποιώντας τον κωδικό χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που μας έχετε δηλώσει μπορείτε να κάνετε χρήση της παραπάνω εφαρμογής όσες φορές χρειαστεί, προκειμένου να βρείτε την κατάλληλη ειδικότητα που αναζητάτε για την επιχείρησή σας, χωρίς να χρειαστεί να δηλώσετε ξανά τα στοιχεία σας. Ήδη δεκάδες επιχειρήσεις έχουν απευθυνθεί στο Κέντρο μας και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Το ΚΕ.Π.Ε.Α. συντέλεσε με τον παραπάνω τρόπο ώστε δεκάδες άνεργοι να βρουν εργασία σε εταιρείες σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα.
Για οποιαδήποτε συμπληρωματική διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-52.88.000 και 1966, fax. 210-52.45.510

Για το ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ
Μέλος του Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Ε.

http://www.kepea.gr           E-mail: kepea@kepea.gr

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter του ΚΕ.Π.Ε.Α., παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ. Θα διαγραφείτε άμεσα από τη λίστα επικοινωνίας.

<

Αλφαβητικό Ευρετήριο Εργασιακών Σχέσεων

Επιλέξτε το αντίστοιχο γράμμα από το θέμα που σας ενδιαφέρει (π.χ. Άδεια στο γράμμα Α, Επιδόματα στο Ε κτλ.).

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας