Λειτουργία Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας

Λειτουργία Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας

Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ σας ενημερώνει για τη δυνατότητα εύρεσης προσωπικού μέσα από τη νέα μας ιστοσελίδα http://www.kepea.gr/. Μέσω μιας σύγχρονης και ευέλικτης ηλεκτρονικής εφαρμογής, οι εργοδότες έχουν την δυνατότητα να αναζητήσουν την επιθυμητή ειδικότητα που χρειάζεται η επιχείρησή τους στο νομό ή ακόμη και στην πόλη που βρίσκεται η έδρα της εταιρεία τους. Συμπληρώνοντας τα τυπικά προσόντα που αυτοί ορίζουν για το επιθυμητό προφίλ ανέργου, συνδέονται αυτόματα με τη βάση δεδομένων του Κέντρου μας, έχοντας πλήρη πρόσβαση στα τυπικά προσόντα της ειδικότητας ανέργου που αναζητούν και επιλέγουν όσους κωδικούς βιογραφικών καλύπτουν τις εταιρικές τους ανάγκες.

Η διαδικασία αναζήτησης προσωπικού είναι απλή, σύντομη και το κυριότερο χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Από την στιγμή που θα επιλεγούν οι κωδικοί, τότε αυτομάτως γνωστοποιείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση των ανέργων η πρόθεση των εργοδοτών για προσωπική συνέντευξη μαζί τους. Με τον τρόπο αυτό, το ΚΕΠΕΑ εξασφαλίζει αμεσότητα και πλήρη διαφάνεια στην επικοινωνία μεταξύ εργοδότη και ανέργου. Ήδη δεκάδες επιχειρήσεις έχουν απευθυνθεί στο Κέντρο μας και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Το ΚΕ.Π.Ε.Α. συντέλεσε με τον παραπάνω τρόπο ώστε δεκάδες άνεργοι να βρουν εργασία σε εταιρείες σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα.

Για το ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ
Μέλος του Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Ε.

http://www.kepea.gr           E-mail: kepea@kepea.gr

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter του ΚΕ.Π.Ε.Α., παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ. Θα διαγραφείτε άμεσα από τη λίστα επικοινωνίας.

<

Αλφαβητικό Ευρετήριο Εργασιακών Σχέσεων

Επιλέξτε το αντίστοιχο γράμμα από το θέμα που σας ενδιαφέρει (π.χ. Άδεια στο γράμμα Α, Επιδόματα στο Ε κτλ.).

Κατέβασε την App Εφαρμογή μας